IĞDIR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Ortak Sınavlar Konu Bazlı Soru Dağılım Tabloları

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Ortak Sınavlar Konu Bazlı Soru Dağılım Tabloları

  Konu soru dağılım tablosu il Ölçme Değerlendirme Merkezi koordinasyonu ve il zümrelerince belirlenmiştir. Okulda seçilen "seçmeli dersler" için konu soru dağılım tablolarını ise okul zümre öğretmenlerinin hazırlamaları ve bu tablolara göre sınav yapmaları gerekmektedir. (Boş şablon örneği indirmek için tıklayınız.)

Ölçme ve Değerlendirme yönetmeliğine göre bundan sonra yapılacak il zümre toplantılarında konu soru dağılım tablolarının oluşturulması ve il zümre başkanlarının imzalı konu soru dağılım tablolarını Iğdır Ölçme Değerlendirme Merkezi ile paylaşmaları gerekmektedir.

Bakanlık, il/ilçe geneli yapılacak ortak yazılı sınavlarda çoktan seçmeli sorular kullanılacaktır. Bunun dışında kalan tüm ortak yazılı sınavlar ile diğer tüm sınavların soruları açık uçlu sorulardan oluşacaktır.

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem 2. yazılı sınavları, 6. sınıf Türkçe ve Matematik dersleri için 26 Aralık 2023 Salı günü, 9. sınıf Türk Dili ve Edebiyatı ile Matematik dersleri için 27 Aralık 2023 Çarşamba günü ülke genelinde ortak olarak yapılacaktır.

 

1. Dönem Ortak Sınavlar Konu Bazlı Soru Dağılım Tabloları ;

Temel Eğitim için tıklayınız.

Orta Öğretim için tıklayınız.

İmam Hatip Meslek dersleri için tıklayınız.

(Not: Dosyaları açmak için zip programını kullanınız.)

Emek Mah. Bahçeli cad. No 3 - 0476 280 76 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.